4 redenen om te kiezen voor URSA-isolatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare isolatie-aanbieder die de juiste producten voor jouw bouw- of renovatieproject voorziet? Bij URSA bieden we een oplossing voor elk mogelijk isolatieproject. Ontdek 4 redenen om te kiezen voor URSA-isolatie, van brandveiligheid en duurzaamheid tot een flink financieel voordeel.


1. URSA-isolatie: een compleet assortiment

Met URSA kies je voor kwalitatieve oplossingen doorheen je volledig bouw- of renovatieproject. Uit ons uitgebreid assortiment haal je zonder twijfel de meest geschikte optie. Of je nu kiest voor minerale wol of XPS, je isolatie zoekt voor een zwaar belaste vloer of je een spouwmuur wilt na-isoleren met inblaaswol. Uit ons assortiment URSA WHITE BLOWING WOOL, URSA XPS, URSA TERRA en URSA PUREONE haal je gegarandeerd een match.

Weet je nog niet wat je nodig hebt? Op onze website kun je eenvoudig aangeven wat je precies wilt isoleren en welke waarden je voor ogen hebt, om zo te ontdekken wat je opties zijn.

Naast de isolatie zelf bieden we met URSA SECO ook professionele producten aan die een optimale, luchtdichte isolatie garanderen.

2. Comfort, brandveiligheid en duurzaamheid

URSA-isolatie beschermt je woning zonder zorgen. Onze producten bieden het hele jaar door comfort door hun thermische en akoestische isolatie-eigenschappen, maar zijn ook steeds brandveilig en zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit in je woning of kantoor.

We focussen ook sterk op duurzaamheid voor mens en milieu. Onze minerale wol is gemaakt uit onuitputtelijke en gerecycleerde grondstoffen en URSA XPS-isolatie is 100% recycleerbaar. Daarnaast spaar je met een goed geïsoleerd gebouw heel wat energie uit, wat je CO2-uitstoot verlaagt en ervoor zorgt dat je minder schadelijke impact uitoefent op onze aarde. 

3. Besparen met URSA

Met de juiste isolatie spaar je maandelijks kosten uit door je energieverbruik te verminderen. De thermische kwaliteiten van onze producten houden in de winter de warme lucht binnen en bannen in de zomer de hitte uit je huis. Daardoor geniet je steeds van een aangenaam binnenklimaat én heb je veel minder energie nodig om de temperatuur te regelen. Zo gaat het bedrag op je energiefactuur een stuk naar beneden - win!

Je kunt voor sommige isolatiewerken ook een premie ontvangen van de overheid - denk maar aan de premie voor dak- en zoldervloerisolatie.

4. Altijd in je buurt

Nabijheid is voor ons belangrijk. Met meer dan 400 verkooppunten in België vind je de isolatie van URSA altijd in je buurt. Wil je meer persoonlijk advies over jouw isolatieproject of wil je URSA-isolatie aankopen?

Ontdek hier een dealer in uw buurt