Energiecentrale Gent is 5 jaar!

De Energiecentrale Gent is 5 jaar!

Het Rad van Fortuin van De Energiecentrale loopt van 18 oktober tot 18 november 2019.

Er zit 40.000 euro in de prijzenpot. En daar doen wij met URSA aan mee!

De Energiecentrale, het Gents adviespunt voor energiezuinig wonen en renoveren, heeft in vijf jaar meer dan 10.000 Gentse gezinnen geholpen via adviezen, premies en leningen rond energiezuinig wonen en renoveren. Dat heeft geleid tot meer dan 30 miljoen euro aan investeringen in Gentse gebouwen. Eén van de meest voorkomende ingrepen in die Gentse gebouwen is zelfs dakisolatie!

Het Rad van Fortuin

40000 euro aan prijzengeld!

 

De Energiecentrale lanceert nu een actie om nog meer Gentenaars te overtuigen om hun woning energiezuiniger te maken. Wie van 18 oktober tot 18 november 2019 aan het Rad van Fortuin op de website van De Energiecentrale draait, maakt kans op maar liefst een cashback van 100 m2 aan URSA dakisolatie. De werking van de energiecentrale past ook in de ambitie van de Stad om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn en daarom is het zeer belangrijk dat deze actie gesteund wordt.

Concreet?

  • Draai aan het rad in de periode van 18 oktober tot 18 november.
  • Weet als je gewonnen hebt op 18 november.
  • Je krijgt 3 maanden de tijd om je aankoop (URSA Hometec 32 en/of Ursa Hometec 35) terug te verdienen.
  • Hou dus zeker je aankoopbewijs/ticket bij.
  • Wordt als winnaar begeleid door ons en de energiecentrale.

Zin om klimaatneutraal te zijn? Zin om je woning energiezuinig te isoleren? Laten we dan geen tijd meer verliezen en Spin & Win aan het rad!

*Elke winnaar in de categorie hellend dak krijgt 2 euro per vierkante meter korting bij isolatiewerken met een R-waarde van minimaal 4,70. Het maximaal terugbetaalbaar bedrag is 100 euro per aankoopbewijs. 

*Actie enkel voor inwoners van Gent.