Nieuwe URSA website, alleen maar voordelen!

Doorheen de jaren is URSA uitgegroeid tot hét go-to-merk voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar duurzame en kwalitatieve producten voor het isoleren van daken, vloeren, muren en wanden. We blijven werken aan een continue verbetering van onze producten en tools. Het is dan ook met veel trots dat we je onze nieuwe website voorstellen. Bekijk hieronder wat er allemaal te ontdekken valt.

Maak kennis met de nieuwe website mogelijkheden!

Productwizard:

Of je nu particulier, verdeler, architect of plaatser bent; of je nu veel of weinig over isolatiemateriaal weet, op de nieuwe website kom je op een eenvoudige en snelle manier tot bij het juiste isolatieproduct, dankzij de handige productwizard.

Productoverzicht met filtermogelijkheid:

Het handige productoverzicht, staat je toe snel op een aantal criteria te gaan filteren. Meer informatie over een specifiek product vind je meteen op de productpagina. Deze pagina heeft een beschrijving van alle technische en andere specificaties voor het product van jouw keuze.

URSA in jouw buurt: 

URSA brengt dankzij haar grote netwerk aan verdelers haar complete aanbod isolatieproducten tot bij jou. Vind hier snel een dealer bij jou in de buurt en neem contact op via de dealerpagina. Iedere dealer kreeg van ons een eigen pagina waar de contactinformatie netjes gegroepeerd staat, zodat je snel contact kan opnemen voor vragen rond het isolatiemateriaal voor jouw eigen, unieke project. Ze helpen jou met veel plezier verder.

Zone voor professionals:

Klik rechts bovenaan de website op de rode button

Hier kan je als professional de technische fiches, bestekbeschrijvingen en brochures downloaden. Zo heb je als vakman meteen alle nodige informatie bij de hand.

Benieuwd naar meer?

We nodigen je graag uit om de site zelf te ontdekken. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via ons contactformulier