Schrijf je nu in voor de tweede Vlaamse isolatiedag

Wil je je bestaande woning na-isoleren, je dak isoleren of sta je voor een nieuwbouwproject? Dan is de tweede Vlaamse isolatiedag hét moment om al je vragen te stellen.

Na een succesvolle eerste editie in 2017 organiseren Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw op 22 september 2018 de tweede Vlaamse Isolatiedag. Zij doen dit in samenwerking met het Vlaamse Energieagentschap én de steun van enkele enthousiaste sponsors waaronder URSA. 

Kom alles te weten over isolatie

Een dag lang openen 15 werven verspreid over Vlaanderen hun deuren. Je kunt er de lopende (na-)isolatiewerken bekijken en livedemonstraties volgen. In kleine groepjes krijg je van de aanwezige professionals meer informatie over de toegepaste isolatietechnieken en meer! Kom te weten welke energetische verbeteringen en hernieuwbare energieoplossingen er vandaag allemaal mogelijk zijn én welke premies hieraan verbonden zijn.

Maak kans op 500 euro extra budget voor jouw isolatieproject

Op elke werf zijn er vier bezoekmomenten voorzien: om 11 uur, 13.30 uur, 15 uur en 16.30 uur. Per moment zijn er maximaal 20 personen toegelaten. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Ontdek de vele toepassingen van URSA

Als toonaangevende producent van minerale wol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) mag URSA natuurlijk niet ontbreken op de Vlaamse isolatiedag. Onze professionele partner Iso Protect stelt drie werven open en toont je hoe zij met onze materialen de spouwmuren van een bestaande woning isoleren. De werven van Iso Protect vind je in Desselgem, Lochristi en Velzeke

Maak kans op 500 euro extra budget voor jouw isolatieproject

Wie een werf van Iso Protect bezoekt, ontvangt een waardebon van 250 euro. Bestel je voor 30 november 2018 voor minstens 1.000 euro exclusief btw aan isolatiematerialen bij Iso Protect? Dan wordt de bon in mindering gebracht.

Bovendien maakt iedere bezoeker kans op een cheque van 500 euro om hun dak, muren of vloeren te laten isoleren door één van de deelnemende aannemers. Er worden twee cheques verloot. Dus waar wacht je op?

Noteer zaterdag 22 september in je agenda, schrijf je in voor een werf van Iso Protect en kom alles te weten over de verschillende isolatiematerialen van URSA!