Vloer

De vloerisolatie van URSA

Vloerisolatie is niet enkel heerlijk comfortabel, maar ook wettelijk verplicht sinds de verstrenging van de isolatie-eisen. Want naast een lekker warme ondergrond zorgt vloerisolatie ook voor een lager energieverbruik. En dat is dan weer goed voor de portemonnee!

URSA XPS: de ideale vloerisolatie

Een vloer isoleren is misschien wel de makkelijkste vorm van isoleren. Heel wat oude huizen hebben geen vloerisolatie en dat merk je op het gelijkvloers meteen als de winter haar intrede maakt. Door isolatie te voorzien bovenop de oude vloer zorg je ervoor dat de koude grondlucht niet kan doordringen in je woning.

Of je nu een bestaande vloer wilt isoleren of je nieuwe woning optimaal wilt isoleren: de duurzame URSA XPS-platen zijn geschikt voor elke vloerisolatie. URSA XPS bestaat uit kunststofschuim en kan een hoge permanente drukweerstand tot wel 70 ton/m2 aan. Daarnaast is de vloerisolatie van URSA enorm vochtbestendig. Dé keuze bij uitstek dus om je vloer te isoleren.

Volgende isolatie van URSA is geschikt voor het isoleren van vloeren:

  • URSA XPS N-III-L: harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas). Met glad en extrusieverdicht oppervlak. Randafwerking: L-sponning rondom.
  • URSA XPS N-III-I: harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas). Met glad en extrusieverdicht oppervlak. Randafwerking: rechte boord. 
  • URSA XPS N-V-L: harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas). Met glad en extrusieverdicht oppervlak. Randafwerking: L-sponning rondom.
  • URSA XPS N-W-E: harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas). Met glad en extrusieverdicht oppervlak. Randafwerking: tand & groef.
  • URSA XPS N-W-I: harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas), met opgeruwd oppervlak. Randafwerking: rechte boord.